Ehdot voimassa 1.1.2018 alkaen

Alla on lueteltu säilytykseen liittyvät ehdot. Asiakas sitoutuu näihin ehtoihin maksettuaan säilytysmaksun.

 1. Maksettuaan hinnaston mukaisen tai erikseen sovitun säilytysmaksun, asiakas sitoutuu noudattamaan näitä jäljempänä mainittuja ehtoja.
 2. Asiakas huolehtii itse säilytykseen tuomansa ajoneuvon tai muun irtaimen omaisuuden vakuuttamisesta. Suosittelemme säilytyksen ajalle vähintään varkaus- ja palovakuutusta. Kausiparkki ei vakuuta asiakkaiden ajoneuvoja tai irtaimistoa. Tämä koskee myös ajoneuvojen siirtämisestä mahdollisesti aiheutuvia vaurioita.
 3. Kaasupullojen ja muiden vaarallisten aineiden tuominen säilytykseen on kielletty.
 4. Ajoneuvojen ja irtaimen tuominen säilytykseen tapahtuu sopimalla tuontiajankohta erikseen.
 5. Ajoneuvojen säilytys hallissa on ensisijaisesti yhtäjaksoista, jolloin sitä ei pääse korjaamaan, huoltamaan, pesemään jne.
 6. Säilytysmaksu tulee olla kokonaisuudessaan maksettu ennen kuin asiakas tuo ajoneuvon tai irtaimen säilytykseen.
 7. Ajoneuvojen ja irtaimen noutaminen säilytyksestä tapahtuu sopimalla siitä erikseen. Talvisäilytyksen viimeinen noutopäivä on toukokuun toisen ensimmäisen viikon sunnuntai ellei muuta sovita.
 8. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ajoneuvon tai irtaimen noutoajankohdan vähintään 7 vuorokautta ennen ajoneuvon tai irtaimen noutamista. Ilmoitus tapahtuu sähköpostitse osoitteseen info@kausiparkki.fi tai soittamalla numeroon +358 44 340 8899.
 9. Mikäli asiakas ei nouda omaa ajoneuvoaan tai irtaimistoaan sovittuun päivämäärään mennessä, Kausiparkki voi määrätä asiakkaalle lisämaksun, jonka suuruus on 200 % normaalikuukausihinnasta jokaiselta alkavalta kuukaudelta. Ajoneuvoa tai irtaimistoa ei luovuteta ennen kuin lisämaksu on maksettu.
 10. Mikäli ajoneuvosta vuotaa öljyä hallin lattialle säilytyksen aikana, peritään siivouksesta 50 euron suuruinen siivousmaksu.
 11. Kausiparkki ei ole korvausvelvollinen asiakkaan ajoneuvoihin tai irtaimeen säilytyksen aikana tulleista vioista tai häiriöistä (esim. akun tyhjeneminen, rengaspaineiden alentuminen, polttoainejärjestelmän tukkeutuminen, ruostuminen jne.)
 12. Kausiparkki ei ole korvausvelvollinen ajoneuvoihin tai irtaimeen tulleiden vaurioiden tai kosmeettisten haittojen osalta, jos vaurioiden aiheuttaja on eläin (lintu, jyrsijä, mato jne.)


Kausiparkki.fi - 2021

Created with Mobirise - Check this